Tryghedsambassadører

Tryghedsambassadør

Midt- og Vestsjællands Politi har gennem nogle år kørt projektet ’Tryghedsambassadør’, hvis formål kort fortalt omhandler en optimering af trygheden hos borgerne i lokalsamfundet gennem et samarbejde mellem de lokale borgere, tryghedsambassadøren og den lokale områdebetjent.

De lokale ambassadører er frivillige borgere fra lokalsamfundet, som dels kender deres by og har et lokalt netværk og som derigennem kender til eventuelle problemstillinger, eller får viden herom, og som så viderebringer disse oplysninger til den lokale områdebetjent, som så tager stilling til eventuelle forebyggende og tryghedsskabende indsatser.

Forebyggende indsatser kan omhandle indbrud, utryghed, tricktyveri, færdsel, ungekultur o.s.v.

Ambassadørerne erstatter ikke den direkte dialog med politi i forhold til borgernes anmeldelse af almindelige politiforretninger. Dette skal den enkelte borger stadig selv gøre på telefonnummer 112 og 114.

Tryghedsambassadører i Knabstrup

Knabstrup har hidtil ikke været en aktiv del af ’Tryghedsambassadør’ projektet, men det råder vi nu bod på og som lokale ambassadører i Knabstrup har Lokalforum valgt:

Claus Dyrting
Flemming V. Wallin

Vil du vide mere om tryghedsarbejdet i Knabstrup, så kontakt ambassadørerne via mailadressen: tryghed@knabstrup.dk.

Læs om byens historie her...

Knabstrup er en
lille stations by

Byen er beliggende på nordvestsjælland i Holbæk kommune. Byen har stolte traditioner, det sorte bælte i frivillighed og en lang og spændende historie med teglværket knabstrupperhesten mm.

Alt henvendelse ang. byen, kan ske gennem Lokalforum

Adresse:
Holbækvej 356, 4440 Mørkøv

Mail: lokalforum@knabstrup.dk

Cvr: 38436473

copyright all rights reserved Knabstrup 2020