Børnehuset Kirsebærhaven

Skolevej 37, Knabstrup 4440 Mørkøv

Et lille og rart børnehus, placeret i hjertet af Knabstrup

Børnehuset Kirsebærhaven ligger på den anden side af skolegården, og det giver mulighed for at store og små kan mødes.
Vi er et DGI-certificeret børnehus, på en naturskøn legeplads. hvilket betyder, at idræt og bevægelse indgår i de daglige læringsaktiviteter, som er tilpasset børnenes alder og udviklingsniveau.
I vores hus er vi delt op i tre stuer:

Knabstrup Børnehus

• Spirerne
Er vores stue med vuggestuebørn i alderen ½ - 2,9 år. Her vægter vi udeliv højt - helt ned til de yngste børn. Dette betyder, at vi hver dag tilstræber at være ude under åben himmel, hvor vi enten leger på legepladsen, cykler eller går ture i nærmiljøet.

• Blomsterne og Kirsebærrene
Er vores stue med børnehavebørn i alderen ca. 2,10 - 4 år. Her har vi et stort fokus på krop og bevægelse. Gruppen går f.eks. ofte i gymnastiksalen, på tur i nærmiljøet eller sætter lege i gang på legepladsen.

• Rødderne
Er vores stue med børnehavebørn i alderen 5 – 6 år. Denne gruppe samarbejder i højere grad med skolens yngste børn, når det er meningsfuldt. I denne gruppe er der blandt andet ansat en samskabende pædagog, som er bindeled mellem dagtilbud og skole.

Kontakt institutionen

Hvis man skal have fat på børnehaven eller vuggestuen, kan man skrive eller ringe til følgende:

Anderledes dage -
også sammen med
SFO og skolen

Kirsebærhaven samarbejder med skolen og SFO, så overgangen fra børnehave til skole ikke har den store betydning. Henover skoleåret gennemfører vi mange anderledes dage sammen med skolen omkring forskellige aktiviteter. De små lærer lidt om skolelivet, og de lærer de voksne at kende.

Læs om byens historie her...

Knabstrup er en
lille stations by

Byen er beliggende på nordvestsjælland i Holbæk kommune. Byen har stolte traditioner, det sorte bælte i frivillighed og en lang og spændende historie med teglværket knabstrupperhesten mm.

Alt henvendelse ang. byen, kan ske gennem Lokalforum

Adresse:
Holbækvej 356, 4440 Mørkøv

Mail: lokalforum@knabstrup.dk

Cvr: 38436473

copyright all rights reserved Knabstrup 2020