OnlineGruppen

OnlineGruppen sælger belysning - både maskinfremstillede lamper og håndlavede kvalitetslamper - de sælger også nautiske professionelle instrumenter samt maritime replika og gaveartikler.
Deres kunder er hovedsageligt fra Danmark, Skandinavien og Europa og breder sig lige fra projektsalg til større, mindre firmaer, offentlige virksomheder samt til private kunder.
OnlineGruppen importerer og sælger varer B2B til el-installatører, arkitekter, indretningsdesignere og boligforeninger m.v. Deres speciale er at finde de rigtige lamper eller dekorative effekter til kunderne.
Kontakt dem gerne for idéer og tilbud på dine projekter.

KØB LAMPER ONLINE

LamperOnline.dk har smarte og klassiske lamper fra udvalgte europæiske og skandinaviske fabrikker.

Køb nautiske instrumenter og maritime gaveartikler online

Nauticum.dk har alt maritimt fra sjove gaver, funktionsdygtigt replica til professionelle ure og vejrstationer, samt boligtilbehør og dekorative maritime effekter.

OnlineGruppen

OnlineGruppen importerer og sælger varer B2B til el-installatører, arkitekter, indretningsdesignere og boligforeninger m.v.

Find flere virksomheder i området...

Læs om byens historie her...

Knabstrup er en
lille stations by

Byen er beliggende på nordvestsjælland i Holbæk kommune. Byen har stolte traditioner, det sorte bælte i frivillighed og en lang og spændende historie med teglværket knabstrupperhesten mm.

Alt henvendelse ang. byen, kan ske gennem Lokalforum

Adresse:
Holbækvej 356, 4440 Mørkøv

Mail: lokalforum@knabstrup.dk

Cvr: 38436473

copyright all rights reserved Knabstrup 2020